Laatst bijwerkt: 14-04-2020.

De website www.webshopvvp.nl en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door VV Papendrecht (hierna: “VV Papendrecht” of “wij”), statutair gevestigd te Papendrecht en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40321422. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

VV Papendrecht garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.

Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt. Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren toestemming hiervoor hebben verkregen.

Verwerking van persoonsgegevens

VV Papendrecht verwerkt de volgende persoonsgegevens:

Voor- en achternaamWij maken gebruik van uw voor- en achternaam zodat wij u persoonlijker kunnen aanspreken.
E-mailadresUw e-mailadres gebruiken wij voor bevestigingen, algemene vragen of marketingdoeleinden, mits u hiertoe concreet toestemming heeft gegeven.
TelefoonnummerWij gebruiken uw telefoonnummer alleen voor dringende vragen.
Adres en woonplaatsWij gebruiken uw adres en woonplaats voor het leveren van het bestelde product.
IP-adresAan de hand van uw IP-adres kunnen wij u verifiëren dat u geen robot bent.

 

VV Papendrecht bewaart uw gegevens tot 1 jaar na het akkoord geven van het verwerken van uw persoonsgegevens. Indien u niet op prijs stelt dat VV Papendrecht uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u dit schriftelijk melden bij de secretaris van VV Papendrecht met als onderwerp Adresregistratie:

Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren. Houd er wel rekening mee dat zodra u uw toestemming intrekt, VV Papendrecht mogelijk niet optimaal kan voldoen aan de dienstverlening. Heeft u klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens? Neem dan contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Uw gegevens inzien/wijzigen/verwijderen/opvragen

Wilt u uw gegevens uit ons bestand inzien, wijzigen, verwijderen en/of opvragen? Dan kunt u dit schriftelijk melden bij de secretaris van VV Papendrecht:

VV Papendrecht voldoet onder normale omstandigheden binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Veiligheid opslag van persoonsgegevens

Het verzenden van persoonsgegevens via de website gebeurt via een beveiligde verbinding. De bemachtigde gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van VV Papendrecht of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau.

Gegevensregistratie en -inzicht door derden

De website maakt gebruikt van services van derden zodat de website optimaal werkt. Het gaat hierbij om de volgende aanbieders:

  • iXL Hosting B.V.: Galvanistraat 117,  6716 AE  Ede, www.ixlhosting.nl.
    Functie: hosting van de website.
    Gegevens: alles wat ingevoerd wordt op wachtwoorden na.
  • FISAP Group BV (Webmyday): Daltonstraat 65b,  3316 GD  Dordrecht, www.webmyday.nl.
    Functie: analyse en optimalisatie website.
    Gegevens: alles wat ingevoerd wordt op wachtwoorden na.
  • Venture Qapital B.V. (Icons): Laan der Verenigde Naties 325,  3318 LA  Dordrecht, www.icons.nl.
    Functie: hosting van de website.
    Gegevens: alles wat ingevoerd wordt op wachtwoorden na.
  • Amazon Web Services: Seattle, Washington, Verenigde Staten, www.aws.amazon.com
    Functie: Back-uplocatie van de website.
    Gegevens: alles wat ingevoerd wordt op wachtwoorden na.
  • Alphabet Inc. (Google Analytics): Mountain View, Californië, https://analytics.google.com
    Functie: analyse websites
    Gegevens: IP-adres en bezoekersgedrag.
  • Mollie B.V.: Keizersgracht 313,  1016 EE  Amsterdam, www.mollie.com.
    Functie: betalingsintegratie voor de webshop.
    Gegevens: betalingsgegevens, IP-adres, in sommige gevallen voornaam, achternaam en adresgegevens.

Privacybeleid andere websites

Op www.webshopvvp.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van de websites van deze andere organisaties. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Wijzigingen

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de recentste versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.

Hebt u nog vragen over ons privacybeleid?

Bij vragen over ons privacybeleid kunt u e-mailen naar de secretaris van VV Papendrecht: secretaris@vvpapendrecht.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. De secretaris van VV Papendrecht is u graag van dienst.